Ballagás az Andrássy gimnáziumban

2023. május 6. 13:30 | Fajó Attila

Szombat délelőtt megtartotta éves ballagási ünnepségét az Andrássy Gyula Gimnázium. 5 osztályból, mintegy 165 fő tizenkettedikes, végzős tanuló köszönt el az alma materétől.

– A legfontosabb útravalónak azt tartom, hogy tanulóink az elért eredményeket megtartani képes, szerény és alázatos munkával fejlődő, polgári értékek mentén élő tagjává váljanak a társadalomnak – mondta el Szabó László, intézményvezető.

Kedves búcsú- és köszöntő beszédek hangzottak el, előbbi a végzős diákok, valamint a most harmadikos nebulók szájából. Az ünnepélyt jelenlétével megtisztelte Szarvas Péter polgármester is, aki az intézmény jogelődjének egykori diákja volt.

Az ünnepségen különféle díjakat és emléklapokat is kiosztottak az általános gimnáziumi, történelem emelt, biológia emelt, reál gimnáziumi  és eurofakt gimnáziumi osztályok arra érdemes tanulóinak. 

Galéria

 

További programok »

Itthon

Feri és a kutyák

Egy nagyon bájos mini riportfilmet készített a közelmúltban a Duna TV a békéscsabai Zuh Ferenccel (Sic! – általában a fővárosban ezt a vezetéknevet német kiejtéssel mondják; lehet, hogy nekik van igazuk); tehát Such Ferenc mesélt a kezdetektől (is).
15:47
FEL