Baleset, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek

2020. október 24. 08:52 | behir

Békésen, Pusztaottlakán és Telekgerendáson intézkedtek a rendőrök.

Szalagkorlátnak ütközött és felborult egy személygépkocsi pénteken késő este Békés külterületén. A járműben a vezetővel együtt hárman ültek, mindhárman könnyű sérülést szenvedtek – számolt be róla a rendőrség.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy pusztaottlakai férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Járásbíróság korábban egy évre eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök Pusztaottlakán, a Délbékési úton állították le és igazoltatták. A 32 éves férfit a rendőrkapitányság munkatársai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök délelőtt Telekgerendás külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkoholmérés erősítette meg az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

FEL