Ittasan vezetett, egy árokban kötött ki

2018. július 26. 10:40 | behir

Telekgerendás külterületén, július 25-én, 13 óra 15 perc körül letért az útról és felborult egy személygépkocsi. A balesetben az autó egyik utasa könnyebben megsérült.

Sarkadon, a Vasút utca és a Gárdonyi utca kereszteződésében, ugyanezen a napon 7 óra 10 perckor egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy előtte forgalmi ok miatt lassító személygépkocsinak. A férfi könnyű sérülést szenvedett.

Ittasan vezetett és autójával árokba hajtott egy nő július 25-én, Újkígyóson. A baleset 18 óra 30 perc körül történt a Gyulai úton. A nő nem sérült meg és a rendőröknek elismerte, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült. Ezt az alkoholszondás mérések eredménye is megerősítette. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nő ellen ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indított. Emellett a rendőrök szabálysértési feljelentést is tettek ellene, mert a vezetői engedélye nem volt nála.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2018. július 25-én előállítottak egy lopással gyanúsható nőt. Az 51 éves békéscsabai Sz. Józsefné a gyanú szerint július 24-én, 13 óra 30 perc körül besurrant egy lakóházba és az előszobából pénzt vitt el.

 

Forrás: police.hu

FEL