Két baleset és egy elfogás a rendőrség hétfői mérlege

2018. május 22. 10:10 | behir

Balesetek

Békésszentandrás és Szarvas között, a Kákafoki-holtágon, május 21-én, 10 óra körül felborult egy csónak. Egy nő vízbe esett és beütötte a fejét.  A mentők kórházba vitték, az orvosi vizsgálatok eredménye szerint könnyű sérülést szenvedett. 

Orosházán, a Török Ignác utcában, május 21-én, 10 óra 45 perc körül egy tehergépkocsi hátulról nekiütközött egy álló teherautónak. Az előbbi járműben ketten megsérültek, egyikük súlyosan.

 

 

Elfogás, őrizetbe vételek és ittas járművezetés

A Kötegyán Határrendészeti Kirendeltség rendőrei május 21-én, 19 óra 45 perc körül elfogtak egy siófoki nőt, aki ellen a Nagykátai Járásbíróság garázdaság miatt adott ki elfogatóparancsot. A 22 éves K. Esztert a rendőrjárőrök előállították a kirendeltségre, majd a Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

Bucsa külterületéről, május 21-én előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Debreceni Rendőrkapitányság 2018. november 23-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 38 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Szarvasi Rendőrkapitányság május 21-én szabálysértési őrizetbe vett egy dévaványai férfit, akinél a rendőrök 14 darab halat találtak. A pontyok és kárászok eredetét nem tudta igazolni, horgászengedélye nincs. A férfit a rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 21-én, Szeghalmon és Békéscsabán. Mindkét városban egy-egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő, mert az alkoholszonda ittasságot jelzett náluk. A férfiak vezetői engedélyét bevonták és büntető feljelentést tettek ellenük.

 

Forrás: police.hu

FEL