Baleset, garázdaság és ittas járművezetés - ezek történtek Békés megyében

2017. szeptember 24. 11:08 | Papp Ádám Sándor

Baleset Békéscsabán, garázdaság Gyulán és ittas járművezetés gyanúja Eleken, Szabadkígyóson és Gyomaendrődön.

Békéscsabán, az Árpád soron 2017. szeptember 23-án, 10 óra 40 perc körül összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik járműben utazó gyermek könnyebben megsérült.

A Gyulai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított egy gyulai férfi ellen. A 21 éves K. Zoltán 2017. szeptember 24-én 1 óra 50 perc körül, egy gyulai vendéglátóhely előtt bántalmazott egy férfit, aki könnyű sérülést szenvedett. A rendőrkapitányság K. Zoltánt bűnügyi őrizetbe vette.

Több ittas járművezetővel szemben is intézkedtek a rendőrök Békés megyében. Egyiküket 2017. szeptember 23-án, 0 óra 15 perc körül ellenőrizték Eleken, az Ottlakai úton. A férfi személyautóval közlekedett, amikor a rendőrök megállították és a helyszíni légalkohol mérés eredménye pozitív lett. A további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját ezért a rendőrök büntető feljelentést tettek ellene.

A gyanú szerint szintén ittasan vezetett személygépkocsit az a férfi is, akit 2017. szeptember 23-án 13 óra 50 perckor ellenőriztek a rendőrök Szabadkígyóson, a Bartók Béla utcában. A helyszíni mérés, majd az azt követő két újabb mérés is pozitív lett, ezért a rendőrök büntető eljárást indítottak ellene. Büntető feljelentéssel zárult az a rendőri intézkedés is, amely 2017. szeptember 24-én, 0 óra 40 perc körül történt Gyomaendrődön, a Pósa Lajos utcában. A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei egy személyautóval közlekedő férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni mérés eredménye ittasságot jelzett, majd előállítását követően a további mérések is megerősítették a járművezetés ittas állapotban bűncselekmény gyanúját.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL