Garázdaság, drog és balesetek miatt is intézkedniük kellett a megyei rendőröknek

2020. február 7. 11:54 | behir

Rendőrségi mérleg február 6-ról.

Garázdaság Medgyesegyházán, új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Orosházán

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság február 6-án őrizetbe vett egy medgyesegyházi férfit. A 41 éves férfi a medgyesegyházi polgármesteri hivatalban fenyegetőzött, majd megrongálta a hivatal egyik dolgozójának az autóját. Egy kővel betörte a kocsi első szélvédőjét. A férfi ellen garázdaság miatt büntetőeljárás indult.

Növényi törmeléket és tabletta darabokat találtak egy férfinél a rendőrök 2020. február 6-án, Orosházán. A 18 éves fiatalembert a Rákóczi úton igazoltatták. A kábítószer gyanúját keltő anyagokat lefoglalták tőle és az Orosházi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

 

Füzesgyarmaton és Békésen balesetnél helyszíneltek, Gyomaendrődön ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Füzesgyarmaton, a Széchenyi utcában, 14 órakor egy kerékpáros gyermek nekiütközött egy ház kerítésének. A mentők a füzesgyarmati lányt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Egy órával később Békésen, a Kossuth Lajos úton egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 15 óra 45 perc körül Gyomaendrődön, a Hősök útja és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök az autóst előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

FEL