Baleset és drog miatt intézkedtek a Békés megyei rendőrök szerdán

2021. március 18. 10:48 | behir.hu

Csorváson közlekedési baleset, Békéscsabánál kábítószer birtoklása, Szeghalmon pedig új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés március 17-én.

Csorváson, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Rákóczi utca kereszteződésében március 17-én 9 óra 15 perc körül összeütközött egy rendőrautó és egy elektromos segédmotor-kerékpárral közlekedő nő. A mentők az idős asszonyt könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset körülményeit az Orosházi Rendőrkapitányság vizsgálja – számolt be róla a police.hu.

Kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei egy Békéscsaba közelében megállított autóban. A jármű vezetőjénél pozitív értéket jelzett a drogteszt. A 21 éves békéscsabai férfit a rendőrkapitányság nyomozói kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrség a lefoglalt növényi őrlemény és por kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei előállítottak egy 36 éves szeghalmi férfit, mert a gyanú szerint új pszichoaktív anyagokkal kereskedett. A nyomozás adatai szerint többeknek adott el tiltott szereket. A lakásán tartott házkutatáson növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja, hogy milyen bódító hatású anyagot árulhatott.

További programok »

FEL