Baleset három helyszínen, elfogás Csorváson, drog Orosházán

2018. június 20. 10:59 | behir.hu

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békésen, Füzesgyarmaton és Mezőberényben

Békés megyében 2018. június 19-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, a Széchenyi téren, 14 óra 15 perc körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik könnyebben megsérült. Néhány perccel később, Füzesgyarmat külterületén egy kerékpáros férfi elesett és súlyos sérülést szenvedett. Ezután, 15 óra 45 perc körül Mezőberényben, a Békési úton egy elektromos-triciklivel közlekedő nő nekiütközött egy oszlopnak. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

 

Elfogás Csorváson, kábítószer birtoklás gyanúja Orosházán

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2018. június 19-én őrizetbe vett egy csorvási nőt, akit a lakásán fogtak el a körzeti megbízottak. Az 52 éves K. Ildikó ellen kiskorú veszélyeztetése bűntett miatt a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot és az ügye bírósági tárgyalásáig tartó őrizetét rendelte el.

Orosházán, 2018. június 19-én a rendőrök előállítottak egy orosházi férfit, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott. A 26 éves Gy. Krisztiántól kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket is lefoglaltak a rendőrök. Az Orosházi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt büntetőeljárást indított és a lefoglalt növényi őrleményt szakértővel vizsgáltatja meg.

 

Forrás: police.hu 

További programok »

FEL