Balesetek, elfogások, őrizetbe vételek tarkították a hét első napját

2018. május 15. 10:01 | behir

Balesetek

Békés megyében május 14-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Tábor utca és a Kazinczy utca kereszteződésében, 7 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy neki balról érkező, segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinak. A motor vezetője az ütközést elkerülte, de utána elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán, a Dobay utca és a Bartók Béla utca kereszteződésében, 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, akit a mentők súlyos sérüléssel vittek kórházba.

Békéscsabán, a Tulipán utca és a Vécsey utca kereszteződésében, 11 óra 15 perc körül egy kerékpáros nő nekiment egy autónak, elesett és könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Tulipán utcában, 16 óra 30 perc körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros nő.

 

 

Elfogások és őrizetbe vételek

A Békéscsabai Rendőrkapitányság május 14-én bűnügyi őrizetbe vett két békéscsabai férfit. Mindkettőjük ellen lopás miatt adott ki elfogatóparancsot a Békéscsabai Járásbíróság.

Orosházán, a Zrínyi utcából, 2018. május 14-én, 14 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. A Békéscsabai Járásbíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől, így nincs jogosítványa, az alkoholszonda pedig pozitív értéket jelzett nála. Azért, mert eltiltás hatálya alatt vezetett, az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják. Emellett ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás is indul ellene.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 14-én előállítottak egy jármű önkényes elvételével gyanúsítható férfit. A 42 éves orosházi férfi korábban bérelt egy autót, de a bérleti díjat nem fizette és az autót többszöri felszólítás ellenére sem vitte vissza a tulajdonosnak. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

További programok »

FEL