Két kerékpáros baleset történt Békésben a hét első napján

2022. június 14. 11:11 | behir.hu

Közlekedési balesetek, illetve közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt intézkedések, és egy körözés alapján történt elfogás.

Csanádapácán, a Batthyány utca és a Szent Gellért utca kereszteződésében 13 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek – tájékoztatott a rendőrség. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Kórház utca és a Telep utca kereszteződésénél 14 óra 30 perc körül egy kerékpáros lány ki akart hajtani az úttestre, de nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A 14 éves lány könnyebben megsérült. A személygépkocsi vezetőjének nincs jogosítványa, ezért őt a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették és engedély nélküli vezetés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei június 13-án elfogtak és előállítottak egy budapesti férfit, akit nagyobb értékre elkövetett csalás bűntett miatt köröztek. A 39 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Két férfival szemben intézkedtek a rendőrök közokirat-hamisítás gyanúja miatt június 13-án a méhkeréki közúti határátkelőhelyen. Egy román állampolgár ír honosságú személygépkocsijának a forgalmi engedélyéről, egy kanadai állampolgárnak pedig a vezetői engedélyéről állapították meg, hogy nem eredeti. Mindkét esetben a Sarkadi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást.

További programok »

Kék hírek

FEL