Négy balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békés megyében

2020. július 16. 09:53 | behir

Baleseteknél helyszíneltek és lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök július 15-én.

Békés megyében, július 15-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – számolt be róla a police.hu.

Szeghalom külterületén, a 47-es számú főúton, 7 óra 15 perc körül egy személyautó nekiütközött egy kistehergépkocsinak. A mentők az autó két utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Eleken, a Gyulai úton, 16 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi összeütközött egy személygépkocsival, a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Csorvás külterületén, a 47-es számú főút melletti kerékpárúton, 17 óra 30 perc körül egy kerékpáros áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött a neki szemből érkező két kerékpárossal. A balesetben az egyik biciklis könnyű sérülést szenvedett. Négy órával később Békéscsabán, a Lencsési úti kerékpárúton szintén biciklisek ütköztek, annak a balesetnek egy súlyos sérültje van.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 15-én, Békéscsabán. A 41 éves férfi július 11-én 17 óra 30 perc körül ellopott egy padon felejtett övtáskát. A táskában közel háromszázezer forint volt. A rendőrség a 41 éves békéscsabai férfi ellen büntetőeljárást indított.

További programok »

FEL