Balesetnél és bűncselekmény gyanúja miatt is intézkedtek a rendőrök

2022. augusztus 17. 14:37 | behir.hu

Balesetnél helyszíneltek, bűncselekmények gyanúja miatt és körözés alapján történt rendőri intézkedés kedden.

Ma reggel 7 óra körül Elek külterületén egy kistehergépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A járművet egy 79 éves férfi vezette, könnyű sérülést szenvedett a balesetben.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei előállítottak egy segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítható férfit. A gyanú szerint 73 éves férfi az előző nap balesetet okozott, kihajtott személygépkocsijával egy segédmotor-kerékpárral közlekedő fiatal elé, aki azért, hogy elkerülje a balesetet fékezett és elesett. A balesetben könnyebb sérüléseket szenvedett. Az elsőbbséget elmulasztó békéscsabai férfi megállt és kiszállt a járműből, de nem győződött meg a 15 éves fiú állapotáról és elment a helyszínről. A rendőrök a balesetet okozó férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Az  Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei egy lopással gyanúsítható férfit fogtak el Orosházán. A 47 éves férfi a lakótársától lopott el 8 millió forint készpénzt, ami egy ágyon lerakott kabát zsebében volt. A rendőrök hiánytalanul megtalálták nála a pénzt, amit visszaadnak a tulajdonosnak, a budapesti férfi ellen pedig büntetőeljárás indult.

13 óra 26 perckor Szeghalmon, az Arany János utcában előállítottak egy békéscsabai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A bíróság már korábban garázdaság miatt szabadságvesztésre ítélte 28 éves férfit, de a kijelölt időpontban nem kezdte meg a büntetése letöltését. A rendőrök a férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

 

 

További programok »

Itthon

FEL