Baleset, anyját bántalmazó férfi és fiatal tolvaj miatt is intézkedtek

2020. január 31. 11:23 | behir

Körösladányban kisteherautó és kerékpáros ütközött, Újkígyóson édesanyját és nagyanyját is bántalmazta egy 19 éves férfi, míg Békéscsabán egy ingatlaniroda kirakatát törték be, Szeghalmon pedig egy 17 éves fiú lopta meg ismerősét.

Egy kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek Körösladányban, a Dózsa György úton, január 30-án 10 óra körül. A mentők a kerékpáros férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba – olvasható a police.hu-n.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 19 éves férfit. A fiatalember korábban agresszíven viselkedett az édesanyjával, ezért a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltotta meg neki, hogy felkeresse őt, kapcsolatba lépjen vele. Ezt nem tartotta be, január 30-án este megjelent a nagymamájánál, ahol ott volt az édesanyja is, és mindkettőjüket bántalmazta. A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a 19 éves fiatalembert három napon belül bíróság elé állíthatják.

Egy férfi betörte egy ingatlaniroda ablakát Békéscsabán, az Andrássy úton, január 30-án 22 óra körül. A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indít ellene.

Egy 17 éves fiú ismerőse otthonából ellopott egy akkumulátort, amit a barátjával leadtak egy felvásárlónál Szeghalmon, január 30-án 16 óra körül. A rendőrök két és fél óra alatt elfogták őket és a Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indít ellenük. A rendőrök az akkumulátort lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

További programok »

Békéscsaba

Köszönjük Békéscsaba -"Bye-bye, Gulyi!"

A vírus elleni sikeres védekezést a Békéscsabai Jókai Színház társulata is szeretné megköszönni, így ingyenes nyári estekre várják a kultúrát kedvelő közönséget a TeÁtriumba. Július 20-án Gulyás Attila búcsúkoncertje zárja a "Köszönjük Békéscsaba" sorozatot.
2020. július 14. 00:00
FEL