Baleset, anyját bántalmazó férfi és fiatal tolvaj miatt is intézkedtek

2020. január 31. 11:23 | behir

Körösladányban kisteherautó és kerékpáros ütközött, Újkígyóson édesanyját és nagyanyját is bántalmazta egy 19 éves férfi, míg Békéscsabán egy ingatlaniroda kirakatát törték be, Szeghalmon pedig egy 17 éves fiú lopta meg ismerősét.

Egy kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek Körösladányban, a Dózsa György úton, január 30-án 10 óra körül. A mentők a kerékpáros férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba – olvasható a police.hu-n.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett egy 19 éves férfit. A fiatalember korábban agresszíven viselkedett az édesanyjával, ezért a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban tiltotta meg neki, hogy felkeresse őt, kapcsolatba lépjen vele. Ezt nem tartotta be, január 30-án este megjelent a nagymamájánál, ahol ott volt az édesanyja is, és mindkettőjüket bántalmazta. A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai a 19 éves fiatalembert három napon belül bíróság elé állíthatják.

Egy férfi betörte egy ingatlaniroda ablakát Békéscsabán, az Andrássy úton, január 30-án 22 óra körül. A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indít ellene.

Egy 17 éves fiú ismerőse otthonából ellopott egy akkumulátort, amit a barátjával leadtak egy felvásárlónál Szeghalmon, január 30-án 16 óra körül. A rendőrök két és fél óra alatt elfogták őket és a Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indít ellenük. A rendőrök az akkumulátort lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának.

További programok »

Békéscsaba

F. Krenus – S. Aita: A Poor Player

Július 14-én 17 órától a Gyulai Várszínház Kamaratermében várják azokat, akik érdeklődnek az angol vándorszínészek életéről, akik a 16. és 17. században bejárták Észak- és Közép-Európát. Útjuk során számos problémával kellett szembenézniük, ilyen volt például a nyelvi különbség. Azonban Dél-Európába nem jutottak el. A darab azzal a lehetőséggel játszik el, hogy mi lett volna, ha a színészek az Adriai-tenger felé veszik az irányt.
2022. július 4. 23:59
FEL