Három baleset, egy rablás és egy lopás - Ez történt Békés megyében, szombaton

2018. május 20. 10:01 | behir

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset Sarkadkeresztúron, Békésen és Békéscsabán

Egy személyautó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött Sarkadkeresztúron, a Vörösmarty úton május 19-én, 3 óra 30 perckor. A balesetben az autó vezetője könnyebben megsérült. Békésen, a Rózsa temető egyik útkereszteződésében egy kerékpáros nő jobbra akart kanyarodni, de nem adott elsőbbséget egy neki balról érkező, egyenesen haladó személyautónak és összeütköztek. A nő elesett és súlyos sérülést szenvedett. Békéscsabán, az Orosházi úton, 19 óra 30 perckor egy gyalogos szóváltás után meglökött egy kerékpárost. A nő elesett és könnyebben megsérült. A gyalogos ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

 

Gyulán rablás miatt, Körösladányban lopás miatt intézkedtek a rendőrök, Mezőhegyesen pedig megtaláltak egy eltűnt lányt

Gyulán, a Göndöcs-kertben, május 19-én, 17 óra 30 perc körül egy fiatalember megszólított két 14 éves és egy 15 éves fiút. Azzal fenyegetőzött, hogy megveri őket, ha nem adnak neki pénzt. A fiúk odaadták azt a néhány száz forintot, ami náluk volt, ezután a fenyegetőző elment. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a történtekről érkezett bejelentés után rövid idő alatt azonosították és előállították a rablás gyanúsítottját. A 16 éves fiút a rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2018. május 19-én szabálysértési őrizetbe vett két férfit, akik Körösladányban, a Folyás-éren engedély nélkül horgásztak. A férfiakat a rendőrség munkatársai lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2018. május 19-én, 23 óra 30 perc körül Mezőhegyesen megtaláltak egy 17 éves fiatalt, akit a Kisteleki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A rendőrök a lányt biztonságba helyezték, egy lakásotthonba vitték.
 
 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL