Baleset Csorváson, őrizetbe vétel Csanádapácán

2022. augusztus 18. 13:00 | behir.hu

Kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárást is indított a rendőrség.

Csorváson, a Bajcsy-Zsilinszky utcai kerékpárúton tegnap 12 óra 30 perc körül egymás mellett biciklizett két lány és a kerékpárok kormánya összeért, egyikük elesett. A mentők a 13 éves lányt könnyű sérüléssel szállították kórházba.

Csanádapácán, a Szent Gellért utcából reggel 9 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy 25 éves férfit. Traktort vezetett annak ellenére, hogy erre jogosító okmányokkal nem rendelkezett. Az Orosházi Rendőrkapitányság a csanádapácai férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított egy budapesti férfi ellen kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt. A 28 éves férfit Békéscsabáról, egy hotelből állították elő a rendőrök, mert kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak nála. A rendőrkapitányságon végzett gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja a lefoglalt növényi törmelék hatóanyag tartalmát és azt, hogy a férfi milyen tiltott szert fogyaszthatott.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

December végéig nyitva marad a békéscsabai strand

Felállítják a téli sátrat az 50 méteres medence fölé az Árpád fürdőben – erről döntött kedd reggeli ülésén a békéscsabai közgyűlés pénzügyi bizottsága. A strand év végéig biztosan nyitva tart, de hogy azt követően mi lesz, egyelőre nem lehet tudni – közölte Zsadon Endre, a fürdő igazgatója.
13:29
FEL