Azok a csodálatos Bökfi gének

2021. április 12. 15:39 | Such Tamás

Pár hete új mini portréfilm-sorozatot indítottunk. Videóinkban elsősorban Békés megye ismeretlen ismerőseit mutatjuk be – lehetőleg 240 másodpercben. Hiszen négy perc bőven elég ahhoz, hogy bárkiről is „leolvadjon” a külső máz és kirajzolódjon az ember. Ezúttal Bökfi Réka rúdsport-oktató következik.

Bökfi János békéscsabai súlyemelő edző legnagyobb szakítása és lökése, a ’88-as szöuli olimpiai negyedik helyezés. Nem esett messze az alma a fájától… Réka leánya rúdsport-oktató, nemzetközi szintű versenyző, a sportág egyik kiemelkedő magyar képviselője.

 

Bökfi János és Bökfi Réka – Fotó: behir.hu/Such TamásBökfi János és Bökfi Réka – Fotó: behir.hu/Such Tamás

János és Réka – Fotó: behir.hu/Such Tamás

 

A közelmúltban édesapja edzőtermében jártunk, ahol még kerekebbé vált az életrajza. Többek között elmesélte, kommunikáció és médiatudomány szakon végzett a szegedi egyetemen. Bizony szóvivőket meghazudtoló kommunikációs készséggel rendelkezik. Be jó lenne, ha az újságírók úgy tudnának rúdtáncolni, ahogy Bökfi Réka.

Az erő szép oldala című miniportrénk ma 18 órától debütál, ebből még több izgalmas részletet tudhatnak meg. És akkor: egy-kettő-három! Csapó!

 

 

(Az erő szép oldala című mozi stáblistája: Berényi Nagy Vanda – a munka megmentője; Such Tamás – leesett borostájú kérdező és Ujházi György – képi gondolkodó. Külön köszönet Kovács Dávidnak, hogy felolvasta a számára elsőre keszekusza felolvashatatlant.)

 

Galéria

További programok »

FEL