Lackás, a kalapos (gitár)király

2021. március 29. 14:24 | Such Tamás

Nemrég új mini portréfilm-sorozatot indítottunk. Videóinkban elsősorban Békés megye ismeretlen ismerőseit mutatjuk be – lehetőleg 240 másodpercben, hiszen négy perc bőven elég ahhoz, hogy bárkiről is „leolvadjon” a külső máz és kirajzolódjon az ember. Ezúttal Petri L. Lackás következik.

A szinte mindig kalapban kóborló Petri L. Lackás békéscsabai fotós-zenész tavaly töltötte be 30. életévét. A barátaitól szülinapjára többek között a kedvenc kalapját formázó tortát kapott. (A muri végén meg is ették.) Kétségtelen, eme fejfedőfajta kvázi a védjegyévé vált.

 

Petri L. Lackás és Ujházi György – Fotó: behir.hu/Such Tamás

Petri L. Lackás és Ujházi György – Fotó: behir.hu/Such Tamás

 

A közelmúltban a stúdiólakásában vagy a lakásstúdiójában jártunk, ahol még kerekebbé vált az életrajza.

A sziasztok, Lackás vagyok! című miniportrénk ma 18 órától debütál, amely még több, izgalmas részletet mesél el: És akkor: egy-kettő-három! Csapó!

 

 

(A sziasztok, Lackás vagyok! mozi stáblistája: Berényi Nagy Vanda – vágó; Such Tamás – kéretlen kérdező és Ujházi György – képrögzítő. Külön köszönet Horváth Szabolcsnak, hogy felolvasta a számára elsőre keszekusza felolvashatatlant.)

 

Galéria

További programok »

Kultúra

Kilenc év után újra lesz lecsófesztivál

Húsz évvel ezelőtt volt az első és az idei lesz a tizenharmadik, mi az? Közel egy évtizedes csipkerózsika álmából ébred fel szeptember 25-én és 26-án a békéscsabai Lecsófesztivál. Amint azt a főszervező Frankó Attila megfogalmazta, nagyon boldog, hogy ez az álma is megvalósulhatott.
13:01
FEL