A szezon egyik legfontosabb meccsére készül az Előre NKSE

2018. március 27. 16:04 | Szendi Rita

Gőzerővel készülnek a békéscsabai kézilabdás lányok szerdai mérkőzésükre. A lila-fehérek fontos meccset játszanak hazai pályán a kecskeméti csapat ellen, az Előre NKSE ugyanis a kiesés szélén áll. A játékosok szerda este 18 órakor állnak pályára a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Újra hazai pályára lép a Békéscsabai Előre NKSE. A lila-fehér  csapat 2,5 hetes felkészülés után a Kecskeméttel méri össze erejét.

– A szezonunk egyik legfontosabb mérkőzése lesz most szerdán a Kecskemét ellen, mindenféleképp készülünk rá mind fizikálisan, mind mentálisan, most voltunk egy 2,5 hetünk csak erre a meccsre készülni…Ennek az eleje egy nagyon kemény fizikai munka volt – mondta el az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE balszélső játékosa, Szarka Adrienn.

A balszélső játékos hozzátette: a technikai és taktikai munkában pszichológus szakember segítette őket.
A sikeres mérkőzésekhez az edző és a játékosok is motivációt kaptak. Horváth Roland és Szarka Adrienn munkáját egy-egy autóval könnyíti meg a Glass Kft.

– Kicsit megakarjuk azt is mutatni, hogy ezek is rendelkezésére áll a klub számára, amiről úgy gondolom, hogy nagy szerencse. Az, hogy van lehetőségünk ilyen autókkal közlekedni a városban nagyon nagy lehetőség, nagyon szerencsések vagyunk – fogalmazott az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE vezetőedzője, Horváth Roland.

A vezetőedző kiemelte: mindent megtesznek annak érdekében, hogy méltók legyenek ezeknek a márkáknak a képviselésére.

– Több éve már sikeres együttműködésünk van. A Glass Kft, mint cégcsoport több márkával is foglalkozik, a csapat tagjai eddig a BMW márkájú autóinkat használták. Idén először sikerült betenni a keretbe egy Fiat Tipo-t is, amit Szarka Adrienn használ – fejtette ki a GLASS Kft., Fiat márkakereskedés értékesítési vezetője, Somlyai Norbert.

 

 

 

További programok »

FEL