A Dunaújváros együttese ellen lépnek pályára a lila-fehérek

2018. szeptember 14. 19:11 | Szendi Rita

Sűrű a programjuk a csabai kézilabdásoknak. A lila-fehérek a héten már a második mérkőzésükre készülnek, ezúttal a Dunaújváros együttese ellen, immár hazai pályán.

 

 

Szerdán még a Ferencváros otthonában lépett pályára a viharsarki gárda. Horváth Roland csapata a fővárosiakkal szemben biztató kezdés után tizenöt gólos vereséget szenvedett. A csabai együttesnek azonban nincs ideje a szomorkodásra, szombaton már a Fejér megyei rivális érkezik a városi sportcsarnokba. Kovács Anett kiemelte, a csapat a szerdai vereség után újult erővel vág neki a hétvégi mérkőzésnek.

– A védekezés a legfontosabb nálunk, az elmúlt két mérkőzésen ez nem úgy alakult, ahogy mi akartuk. Próbálunk ezen javítani és persze a támadásunkban a ziccereinknek a pontosítása a legfontosabb – mondta el a csapat egyik szélsője, Kovács Anett.

A csabai együttes vezetőedzője szerint játékosai sok hibát vétettek a Ferencváros elleni meccsen, ám tanulva ezekből, a védekezésre koncentrálva, szoros összecsapást játszhatnak az eddig pont nélkül álló újvárosiakkal.

– Készülünk azokra a mérkőzésinkre, amelyeket meg tudunk nyerni. Eléggé kevesen, eléggé foghíjasan vagyunk, de mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy itthon tartsuk a két pontot például a Dunaferr ellen, úgyhogy gőzerővel készülünk, reméljük úgy alakulnak a dolgok, ahogy elképzeljük – fogalmazott az együttes vezetőedzője, Horváth Roland.

Horváth Roland együttese szombaton 18 órakor lép pályára a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

További programok »

Sport

FEL