Kézilabda: Utolsó meccsükre készülnek a lila-fehérek

2018. május 22. 18:09 | Szendi Rita

A 2017/2018-as szezon utolsó meccsére készül a Békéscsabai Előre NKSE. A csabai csapat a Bajnokok Ligája-győztes Győr ellen lép pályára szerda este.

A lila-fehérek izgalmas szezonon vannak túl, míg az őszi gyengébben, addig a tavaszi jóval sikeresebben zárult a bajnokságban.

– Azt gondolom, hogy nagyon jó tavaszi szezont zártunk. Sikerült bennmaradnunk az NB1-ben, ami egy kitűzőtt cél volt – mondta el a csapat balszélső játékosa, Bottó Rózsa.

A győri csapat az első helyért küzd a Ferencváros ellen, így nem lesz könnyű dolga a csabai csapatnak – fogalmazott Giricz Laura, a csapat beálló játékosa.

– Holnap nem feltartott kézzel megyünk a mérkőzésre, igaz, egy BL csapat ellen játszunk majd. Ugyanúgy készülünk, mint minden más mérkőzésre. Itthon csak kilenc ponttal kaptunk ki, ezért reméljük, hogy ott is szorosabb lesz a meccs – fejtette ki Giricz Laura.

A lányok utolsó meccse szerda este 18 órakor kezdődik a győri Audi Arénában.

 

 

További programok »

Sport

Új helyszínre költözik a békéscsabai extrém-sport pálya

Új helyszínre költözik a békéscsabai extrém sport kedvelőinek közösségi tere jövő hét hétfőn. A skatepark a Békéscsabai Városi Sportcsarnok mögötti terület helyett a jövőben a MÁV pályán üzemel majd. A közgyűlés a döntést a SMART Grid beruházás létrehozásával indokolta.
2020. július 9. 14:22
FEL