Kézilabda: Fölényes győri siker Békéscsabán

A Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC 47-22-es győzelmet aratott Békéscsabán a női kézilabda NB I 20. fordulójában.

 

 

Az első két gólt a találkozó toronymagas esélyesének számító vendégek szerezték, de a csabaiak a 11. percig tartották a lépést (6-6). A félidő folytatásában próbálták növelni a különbséget Knedlikova és Pintea vezérletével. A házigazda tisztességgel küzdött, támadásban jól teljesített, így hat gól volt a kisalföldiek fórja a félidőben (14-20).

A második játékrész első felében a vendégek megmutatták, hogy miért ők Európa legjobbjai. A hazaiak tizenhat (!) percig nem találtak a kapuba, míg a Győr zsinórban tizenöt találatot szerzett (14-35). A hajrában már csak az volt a kérdés, hogy milyen arányú lesz a zöld-fehérek sikere. A BL-győztes a nyolc találatig jutó Brattset és a hétgólos Oftedal vezetésével 47-22-re győzött, a hazaiaknál talán csak a nyolc gólig jutó Vukajlovic és az ötgólos Kovács Anett teljesítménye emelhető ki.

A mérkőzést csütörtökön 21 órától felvételről láthatják a 7.Tv-n, míg a találkozó összefoglalóját a hétfőn 20.20-tól startoló Kezdőköreben is megmutatjuk.

 

Megosztás:

Címke: , , , ,