A környezettudatosság lesz az idei BRSE tábor központi témája

2022. április 9. 09:20 | Papp Ádám Sándor

Hatodik alkalommal rendezi meg nyári táborát 2022-ben a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. A viharsarki klub nyári programjának központi témája a röplabda mellett a környezetvédelem lesz.

Immár hagyomány, hogy a nyári szünet ideje alatt tábort szervez a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület, ahol nem csupán a klub fiatal röplabdásait, de olyan gyermekeket is várnak, akik szeretnének megismerkedni a sportággal. A BRSE táborában idén főszerepet kap a környezetvédelem: a szervezők öt tematikus nappal készülnek. 

– Az a cél, hogy mindenki dolgozzon az edzéseken és a foglalkozásokon, de közben jól érezze magát. A csapatépítő és kézműves programokat a környezettudatosság jegyében szervezzük. Az újrahasznosítás egy sarkalatos pont ezeknél a foglalkozásoknál: újrahasznosítható anyagokkal fogunk dolgozni egy-egy kézműves foglalkozás során – mondta Németh-Tóth Eszter utánpótlás edző.

A BRSE technikai igazgatójától megtudtuk, hogy idén június 20. és 24., valamint június 27. és július 1. között, két turnusban szervezik meg nyári táborukat.

– Nagyjából 70-70 röplabdázni vágyó kislányt várunk ezekre a turnusokra. Ugyanúgy, mint a korábbi években a www.brse.hu/tabor oldalon tudnak jelentkezni. Az idei évben újítás, hogy már bankkártyával is ki tudják fizetni azonnal, online a részvételi díjat. Ráadásul április 15-ig kedvezményes áron tehetik ezt meg – fogalmazott Varga Róbert.

A technikai igazgató hozzátette, hogy a gyerekek számára a sportolás és a foglalkozások mellett napi három étkezést biztosítanak a Békéscsabai Röplabda Akadémián.

További programok »

FEL