A hamuról, egy hercegről és a cipellőről – Cinderella a Csabagyöngyében

2017. december 6. 14:40 | behir

A Cinderella gyermekekhez szóló örökmese, egyben egy nagyszerű családi mesemusical-színház is. A Csabagyöngye szerint nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek is maradandó élményt nyújt az ExperiDance legújabb szuperprodukciója december 6-án, 19 órától.

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

A történetben, a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát, a feleséget kereső Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják oly könnyedén.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék hallhatók, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában. Mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

Koreográfus-rendező: Román Sándor
Író-társrendező: Pozsgai Zsolt
Zene: Gömöry Zsolt

Főbb szerepekben:
Tündérkeresztanya: Koós Réka
Hamupipőke, Anika: Békefi Viktória
Mostoha testvérek Dóri-Flóri: Tatár Bianka - Rigler Renáta
Albert herceg: Szabó Máté
Lajos Főherceg, a herceg apja: Gerdesits Ferenc

Forrás: Csabagyöngye Kulturális Központ

További programok »

FEL