Cinderella a Csabagyöngyében

Az ExperiDance legújabb szuperprodukciója érkezik a Csabagyöngyébe. A Cinderella családi mesemusical nemcsak a kicsiknek, de a szülőknek és a nagyszülőknek is maradandó élményt nyújt – írja programajánlóban a Csabagyöngye Kulturális Központ hivatalos oldala.

Az előadás koreográfusa és rendezője Román Sándor nagyot csavart a jól ismert Hamupipőke történeten, így született egy nagyszerű családi mesemusical-színház. A darabot a szeptemberi premier után most Békéscsabán láthatja a közönség december 6-án a Csabagyöngye Kulturális Központban.

A történetben a saját otthonában cselédként tartott lánynak a könyveiből varázslattal életre kelő legkülönfélébb mesefigurák az egyetlen vigaszai. Ők segítenek megtalálni Hamupipőkének a méltó életet és boldogságát a Herceg oldalán. Ehhez azonban még sok izgalmas kalandot kell átélniük, mert a boldogságot bizony nem adják könnyen.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék hallhatók, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva, népszerű színészek előadásában. Mindezt olyan LED díszlet-, illetve látványelemek teszik különlegessé, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

A békéscsabai előadás főbb szerepeiben Koós Réka, Békefi Viktória, Tatár Bianka, Rigler Renáta, Szabó Máté és Gerdesits Ferenc látható majd.

 

Megosztás:

Címke: , , ,