A Békés Megyei Kormányhivatal ismét pályaválasztási vásárt rendez Békéscsabán

2017. október 20. 14:49 | behir.hu

A Békés Megyei Kormányhivatal idén is megrendezi az általános és középfokú oktatási intézmények végzős tanulói, valamint a pályakezdő és a pályakorrekciót tervező felnőtt álláskeresők részére a Pályaválasztási Vásárt.

A rendezvény időpontja:
2017. november 8-9, 10:00-17:00 óráig
Helyszíne: CsabaPark, Békéscsaba, Gyulai út 61/2.

A rendezvény helyszínén a középiskolákkal, felsőfokú oktatási intézményekkel, munkáltatókkal és a pályaválasztásban segítséget nyújtó szervezetekkel való személyes találkozás lehetősége mellett, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is számos kiegészítő programot kínálunk.

Kiemelt eseményként a pedagógusok és pályaválasztásban résztvevő szakemberek számára Dr. Kenderfi Miklós egyetemi docens tart előadást a pályaválasztás aktuális szakmai kérdéseiről és eszközeiről.

Az érdeklődők számára lehetőség lesz többek között elektronikus pályaválasztási tesztek kitöltésére, szakma mozi megtekintésére, egyéni tanácsadás igénybe vételére, EU-s ösztöndíj lehetőségek megismerésére, villám spotokon keresztül érdekes információk megismerésére.

A rendezvény helyszínének könnyebb megközelítése érdekében a Békéscsabai Vasútállomásról illetve az Autóbusz-pályaudvarról „Különjárat - Pályaválasztási Vásár” jelzéssel félóránként ingyenes autóbuszjárat közlekedik majd a vásár nyitvatartási ideje alatt.

További programok »

Oktatás

Lehet már jelentkezni mestervizsgára

Az év első mestervizsgáját szervezte meg a Békés megyei iparkamara január 22-én. A speciális lábápoló szakmában tartott megmérettetésen 8 fő vett részt, az ország több megyéjéből. Sikeresen vették az akadályt, mindenki mester lett.
2022. január 27. 10:46
FEL