A battonyai Mezei Nikolett is továbbjutott a kick-box vb következő fordulójába

2021. október 19. 12:48 | behir.hu

A battonyai versenyző kedden a legjobb négy közé jutásért küzd.

Hétfőn az olaszországi Jesoloban megkezdődtek a kick-box világbajnokság küzdelmei tíz küzdőtéren, hat tatamin és négy ringben. Az egyenes kieséssel lebonyolított vb-n nincs vigaszág. A magyar kick-box válogatott tizennégy tagja lépett küzdőtérre az első napon, közülük heten jutottak tovább – közölte a Békés Megyei Harcművész Szövetség.

A battonyai Mezei Nikolett is a továbbjutók táborát erősíti, aki kihasználva rúgástechnikáját, rendre megállította a támadni készülő spanyol ellenfelét, Marta Campo Gonzalest, majd egyre hatékonyabb ellentámadásokat is vezetett, feltűnően sokat használva kezét. A vége 3 : 0 arányú győzelem lett. Edzője, Rádai Roland szerint tanítványa maradéktalanul betartotta a megbeszélt taktikát.

A kedden két fontos mérkőzen szereplő versenyző a német Stefanie Kemper, valamint Ana Cuenca Munoz ellen lép tatamira. A tét mind a két esetben a legjobb négy közé jutás.

További programok »

Sport

Szarvas Szancsó János az új Auróra klip egyik főszereplője

Tagja volt az 1988-as kupagyőztes, valamint az 1994-es bajnoki 3. helyezett csabai Előrének. 1996 és 2000 között Győrött focizott. Szarvas Szancsó most egy újabb arcát mutatja meg: főszerepet játszik a Győri Auróra zenekar Helló, szia! klipjében. (Sportban, rakkenrólban feketepont jár a magázódásért.)
2021. november 29. 15:35
FEL