40 éves a Lencsési Óvoda Napsugárovi Tagóvodája

2017. november 11. 09:38 | Szabó Rita

Születésnapot ünnepeltek a Lencsési Óvoda Napsugárovi Tagóvodájában. Az intézmény 40 éves fennállása alkalmából ünnepséget rendezett, melyre a város vezetői is ellátogattak.

Rendhagyó ünnepséggel és produkciókkal is készültek az óvodások és az intézmény dolgozói a Napsugárovi 40. születésnapjának alkalmából. Az intézmény vezetője, dr. Erdeiné Gergely Emőke elmondta: sokat jelent számukra az elmúlt négy évtized, ugyanis sok mindent elért az óvoda ez idő alatt.

– A Napsugárovi a 40 év alatt számos sikert ért el, szakmai és emberi sikereket is. A sérült gyermekek valódi, integrált, befogadó nevelése az egyik ilyen nagy, szakmai és emberi sikerünk – emelte ki az óvoda vezetője.

A rendezvény dr.Ferenczi Attila tanácsnok elmondta: a városvezetés lehetőségeihez mérten próbál mindenben segítséget nyújtani a pedagógusoknak.

– Igyekszünk a gyerekek minél komplexebb nevelésében segíteni a bölcsődétől az óvodán át egészen az iskoláig. Értékeljük az intézményekben dolgozók áldozatvállalását, mi fizikális dolgokkal tudunk segíteni, az igazi a szellemi munka, a gyermek nevelése az ő szakmai munkájukat dicséri – tette hozzá a tanácsnok.

Szarvas Péter, a város polgármestere beszélt az intézmény sikereiről, továbbá hangsúlyozta: a legfontosabb egy óvoda életében, hogy jókedvű és fejlődő gyerekekkel legyen tele.

– A békéscsabai óvodarendszer nagyon jó teljesítményt nyújt, és ebben kitüntetett szerepe van a Lencsési-lakótelepen a Napsugárovinak, amely a 40 év alatt sok sikert ért el. A sikernek számos fokmérője van, de talán egy óvoda esetében az a legfontosabb, hogy minden csoportban elégedett, jókedvű és szépen fejlődő gyermekek legyenek - fogalmazott a polgármester.

A születésnap alkalmából egy tortával is készültek a szervezők. A gyertyákat az óvoda dolgozói közösen fújták el.

 

 

További programok »

FEL