XVII. Nemzetközi Vasútmodell Kiállítás és Mozdonyparádé

2021. szeptember 17. 15:30 | Szász Borisz

A VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Háza idén tizenhetedik alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Vasútmodell Kiállítást és Mozdonyparádét szeptember 24-től 26-ig.

– Azt gondolom, hogy a vonatot és vasútat kedvelő fiatalok vagy tapasztalt érdeklődők számára minden évben tudunk új és új, érdekes kiállítást szervezni – mondta el a VOKE Békéscsabai Vasutas Művelődési Ház intézményvezetője. Kucseráné Szabó Mária kiemelte, hogy a járványügyi helyzet miatt nehezebb volt a szervezés, de egy szlovák magángyűjtő csapat részvételével sikerült nemzetközivé emelni a rendezvényt.

Ebben az évben a Művelődési Ház és a Kandó Kálmán Vasútmodellező Klub életének középpontjába a vasúti modellek, a terepasztalok és a mozdony makettek kerülnek három napon keresztül, két helyszínen. A több napos rendezvény kiemelkedő eseménye a szombati napon megrendezett Mozdonyparádé és vonatoztatás. A békéscsabai vasútállomás raktári rakodóvágányain erre az alkalomra felsorakozott mozdonyok, vasúti járművek és kézihajtány várja az érdeklődőket.

Az esemény védettségi igazolvány nélkül is látogatható!

További programok »

FEL