Visszaszámlálás a sörfesztiválig

Koncertek, sör és csülök: mi kell még?

Már csak néhány nap és eljön a június 14-e kedd, amikor kezdődik a 16. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé nulladik napja, amelyre még nincs belépő. Az első naptól, azaz szerdától 1500, illetve szombaton 2000 forint a jegy fejenként. Aki el szeretné kerülni a sorban állást vagy éppen olcsóbban szeretne jegyet váltani, az elővételben megteheti a békéscsabai Tourinform Irodában, a Szent István téren. A Csaba Kártyát is érdemes felmutatni, hiszen erre is kedvezmény jár. Tízéves kor alatt ingyenes a belépés minden gyereknek a fesztiválra.

S hogy miért nem érdemes kihagyni a programokat? A sörkedvelőknek azért nem, mert számos sörgyártó jelen lesz, több mint száz fajta csapolt sört lehet kóstolni, sőt olyan termékekkel is találkozhatnak, amellyel máshol nem.

A koncerteket kedvelőknek szintén meglepetéseket tartogat a fesztivál. Fellép a Wellhello, a Halottpénz, az Irie Maffia, a Hooligans, a Road, Nagy Feró és a Beatrice, Kowalsky meg a Vega, Tankcsapda, Kisgrofó, Bódi Csabi, Szikora Róbert és az R-Go. Több mint 10 év után Európában először, Békéscsabán lép élő showal a közönség elé a La Bouche, amelynek Be My Lover dalát talán minden korosztály ismeri. A show sztárvendége pedig a szintén retro csapat Culture Beat énekesnője Tania Evans lesz. S a zárónap záróeseménye Ákos élő koncertje, ami már csak azért is nagy szó, mert Ákos nem sok koncertet ad idén hazánkban.

S aki a hasát is szereti, annak kihagyhatatlan rendezvény a csülökpörkölt készítése. Pénteken mesterszakácsok főznek óriás bográcsban, szombaton pedig a baráti társaságoké a főszerep, hisz megmutathatják, ki hogy bánik a fakanállal.

 

Megosztás:

Címke: , , , , ,