Sör, virsli és koncertek Orosházán

Jó hangulat, koncertek, finom ételek és sör különlegességek – ezek jellemezték leginkább az idei Sör-Virsli Fesztivált, melyet a hétvégén rendeztek meg Orosházán.

Orosháza-Gyopárosfürdőben eluralkodott a hétvégén a fesztiválhangulat. Idén is megrendezték az önkormányzat támogatásával a Sör-Virsli Fesztivált, ahol jobbnál jobb söröket és finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattak az érdeklődők.

Sörfesztivál lévén a kilátogatók több fajta sör közül is válogathattak. A rendezvényre az ország különböző részeiről érkeztek árusok, hogy elhozzák saját gyártású kézműves italaikat.

 

– Budapestről érkeztünk a Ludas Sörfőzde termékeit hoztuk, ez egy kis házi sörfőzde. Jelen pillanatban tízféle terméket forgalmazunk üveges, palackozott formában. Kézműves sört csapolunk, világos szűretlen búzát, meggyest és áfonyást – mondta el Virányi András, a Ludas Sörfőzde Budapest alkalmazottja.

A szervezők gondoskodtak  arról, hogy a fesztiválon fellépők bővelkedjenek a magyar színpadon neves előadókkal. A Supernem együttes például egy kis újdonsággal is készült a fesztiválozók számára, a Hooligans  már korábban is járt Orosházán és elmondásuk szerint pozitív tapasztalataik vannak az itteni közönségről, de Majka és Curtis is visszatérő vendégnek számítottak a hétvégén.

A rendezvényen a négy élő nagy koncert mellett további programokkal is várták a kilátogatókat. Idén is, mint korábban az orosházi Orsi virslire és a sörre épült a fesztivál tematikája. A két nap alatt több, mint tizenkétezren látogattak ki Gyopárosfürdőbe. A szervezők elmondták: jövőre is hasonló, változatos programokkal készülnek a fesztiválra.

Megosztás:

Címke: , , , , , , , , , , ,