Vissza a helyes útra – elszenvedte első vereségét a BRSE

2019. november 13. 13:06 | Hidvégi Dávid

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület múlt pénteken elszenvedte szezonbeli első vereségét a bajnoskágban. A Kaposvár együttese 3-0-ás győzelmet aratott a csabai alakulat felett.

A BRSE négy győzelemmel kezdte az alapszakaszt, de a nyáron megerősített somogyi együttest nem tudta megfogni Vasja Lipicer együttese. A pénteki vereségről a csapat játékosai beszéltek.

– Úgy gondolom, hogy pontatlanok és felelőtlenek voltunk, hiszen olyan hibákat követtünk el, amiket ezen a szinten, ilyen csapat ellen nem lehet. Nem okozott meglepetést a Kaposvár, nagyon jól mezőnyöztek és nyitottak szinte végig a mérkőzés folyamán. Adott a cél, Jászberényben javítani kell – fogalmazott Glemboczki Zóra.

Bodnár Dorottya szerint tudták, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, de győzelemre számított.

– Az ellenfél azt csinálta amit előzetesen megbeszéltünk, de sajnos nagyon sok hibával játszottunk, ami megbosszulta magát. Most már kár keseregni ezen, kielemeztük a hibákat, dolgozunk, hogy kijavítsuk ezeket. Fel kell állnunk és menni tovább, az élet nem áll meg, jönnek a következő kihívások – mondta a csapat centere.

Pekárik Eszter elmondta: a meccsek után először magukban szokták rendezni a felmerülő kérdéseket. A center hozzátette, hogy az elemzés után a következő edzésre már tiszta fejjel mennek el, majd beszélt a soron lévő ellenfélről.

– Pénteken idegenben lépünk pályára. A legfontosabbnak azt tartom, hogy az egy héttel ezelőtt elkövetett hibáinkat minimalizáljuk. Nem lehet más a célunk, mint győztesen hazatérni Jászberényből – nyilatkozta Pekárik Eszter.

A klub pénteken Jászberénybe látogat, ahol egy győzelemmel szeretnének visszatérni a helyes útra. A jászsági alakulat jelenleg a bajnokság ötödik helyét foglalja el, míg a BRSE a táblázat harmadik helyén áll.

(forrás: brse.hu)

További programok »

FEL