Startra készen: A felkészülés végén jár a BRSE

2022. január 14. 08:09 | Hidvégi Dávid

A hétvégén már elindult a hazai röplabda versenysorozatok tavaszi szezonja, a BRSE-nél az utolsó simításokat végzik a téli felkészülésben. Az együttes nagy erőkkel készül a hétvégi Magyar Kupa-párharc első mérkőzésére, illetve az Extraliga folytatására.

Tóth Gábor együttese délelőttönként két csoportra bontva tréningezik, a teljes csapatos edzéseket délután tartják. Ismét a csapattal készült Bodnár Dorottya, aki szülés után tért vissza. A klubikonnak számító center a szezon végéig biztosan marad, de ezután is folytatódhat a felek együttműködése. A csapat új szerzeménye, Bagyinka Fanni még külön edzett.

Az együttes jelenleg a szombati Magyar Kupa elődöntő első mérkőzésére koncentrál. A BRSE az egyik legnagyobb riválisához, a Vasas Óbudához látogat, amelyet a bajnokságban könnyedén, 3–0-ra legyőzött. A szakmai stáb ezúttal nehezebb mérkőzésre számít.

– Ez a mérkőzés jelen pillanatban a legfontosabb az életünkben, hiszen a kupadöntőbe jutás a célunk. Két mérkőzésen dől el a továbbjutó sorsa. Azt gondolom, hogy jó úton haladunk ebben a tekintetben, jelen pillanatban pontosan ott tartunk, ahol tartanunk kell, javában zajlik a felkészülés – fogalmazott a csapat vezetőedzője, Tóth Gábor.

A pontvadászatban első helyen álló BRSE január 22-én, szombaton folytatja bajnoki szereplését az MTK Budapest otthonában. A csapat egy héttel később a DVTK-hoz látogat az Extraligában, majd február 2-án a Vasast fogadja a Magyar Kupa párharc második mérkőzésén.

További programok »

FEL