Vésztőn folytatódott a nemzeti konzultáció országjáró fórumsorozata

Minden jogi és politikai eszközzel küzdeni kell azért, hogy a kormány érvényesítse a magyar emberek akaratát – mondta a miniszterelnökség parlamenti államtitkára Vésztőn. Csepreghy Nándor arról is beszélt, hogy a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció célja, hogy az embereket ne csak négy évente kérdezzék meg az őket érintő ügyekről. Hozzátette: Magyarország csak akkor tud hatékonyan harcolni Brüsszellel és a Soros tervvel, ha tudják azt, hogy az emberek egyféleképpen gondolkoznak erről.

 

Országjáró fórumsorozatot indított a kormány a „Soros-tervről” szóló nemzeti konzultáció kapcsán. Ennek egyik állomása Vésztő volt, ahol a megjelentek elmondták: fontos számukra az, hogy ők dönthessenek az ország sorsáról.

Dr. Kovács József, a választókerület országgyűlési képviselője kiemelte: fontosnak tartják, hogy az emberek pontos és hiteles tájékoztatást kapjanak erről a témakörről.

 

 

Az emberek támogatását kéri a kormány

 

A kormány célja a nemzeti konzultációval az, hogy ne csak négy évente kérdezzék meg az embereket az őket érintő ügyekről, ilyen a migráció és a kötelező betelepítés helyzete is – hangsúlyozta a miniszterelnökség parlamenti államtitkára. Csepreghy Nándor hozzátette: Magyarország csak akkor tud hatékonyan harcolni Brüsszellel és a „Soros-tervvel”, ha tudják, hogy az emberek egyféleképpen gondolkoznak erről.

– Soros György tárháza kimeríthetetlen, ezért a magyar kormánynak biztosan kell tudnia, mit akarnak a magyar emberek. Ez nem csak egy tájékoztató fórum, hanem egy konzultáció, ahol a lakosok elmondhatják a véleményüket a különböző kérdésekről. Ez nem csak lehetőség a magyar kormány számára, hanem kötelezettség, amit képviselni kell: minden jogi és politikai eszközzel küzdünk a magyar emberek akaratának érvényesítéséért.

Békés megyében a nemzeti konzultáció következő állomása Gyulán lesz. Október 25-én Halász János, a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője tart majd előadást, ugyancsak a „Soros-tervről”.

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , , ,