Nemet mondtak Soros tervére

Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációjának részeként több mint 2 millió 300 ezren mondtak véleményt a Soros-tervről – emelte ki sajtótájékoztatóján dr. Kovács József országgyűlési képviselő.

Az emberek elsöprő többsége, csaknem minden válaszadó elutasította, hogy Magyarországot bevándorlóországgá tegyék – fogalmazott szerda délelőtti tájékoztatóján dr. Kovács József.

Hozzátette, az Európai Bizottság és az Európai Parlament kötelező, felső korlát nélküli betelepítést akar, a közel 2 millió 400 ezer ember véleménye viszont felhatalmazást ad Orbán Viktor miniszterelnöknek és a kormány tagjainak, hogy érvényesítsék a nemzeti összefogás akaratát.

Dr. Kovács József szólt arról is, hogy Brüsszel civil szervezeteken keresztül bevándorlásszervező irodákat telepítene minden megyébe, hogy a nemzeti konzultáció egyértelmű eredménye ellenére migránsokat hozzanak hazánkba.

A képviselő hangsúlyozta, amennyiben a migráció a megyénket is érintő román határon folytatódna, a kormány készen áll arra, hogy elkezdjék az azt megakadályozó kerítés megépítését ezeken a szakaszokon is.

 

Forrás: beol.hu

 

Megosztás:

Címke: , , ,