Várják a vasútállomás környékéről még a nyáron elszállított kerékpárok gazdáit

2022. október 15. 09:34 | behir.hu

Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala még a nyáron, július 4-5-én, az Andrássy út 58. szám előtti, a vasútállomás környékén tárolt használaton kívüli kerékpárokat elszállította. Több kerékpár tulajdonosa a mai napig sem jelentkezett a biciklijéért.

Békéscsaba polgármesteri hivatala az alábbi közleményben hívja fel az elszállított erékpárok tulajdonosainak figyelmét a tennivalókra:

„Ezúton tájékoztatjuk a kerékpárok tulajdonosait, hogy a jogszabály által előírt 3 hónapos őrzési idő 2022. október 8. napján lejárt. 

Az elszállított kerékpárok tulajdonosai, használói a kerékpárjukért 2022. november 15. napjáig jelentkezhetnek Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Közigazgatási Osztályán (5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.), telefon: 06-66/523-815.

A határidő leteltét követően a kerékpárok a talált tárgyakra vonatkozó szabályok szerint árverésre kerülnek.”

További programok »

Önkormányzati hírek

Közel egymilliárd forintból fejlesztik az Árpád fürdőt

Sikeres pályázatot nyújtott be a békéscsabai önkormányzat az Árpád fürdő, a Munkácsy Negyed és a CsabaPark fejlesztésére. A beruházások a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz részeként 950 millió forint európai uniós támogatásból jönnek létre. A munkálatok várhatóan jövőre kezdődnek és 2026. első felében fejeződnek majd be.
17:36
FEL