Varga Tamás: Megoldjuk a lencsésiek problémáit

2022. június 24. 14:44 | Vincze Attila

Kampányzáró sajtótájékoztatót tartott Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere, valamint Varga Tamás, a Hajrá Békéscsaba Egyesület önkormányzati képviselőjelöltje a négyes számú egyéni választókerületben pénteken. Az időközi választás június 26-án, vasárnap lesz majd.

Szimbolikusan a választókerület nemrégiben elhunyt önkormányzati képviselőjéről, a dr. Ferenczi Attiláról elnevezett téren tartott tájékoztatót Szarvas Péter polgármester, és a Hajrá Békéscsaba Egyesület képviselőjelöltje. Varga Tamás kiemelte, hogy egy intenzív kampányidőszakon van túl, hiszen gyakorlatilag minden nap járta a körzetet, és igyekezett minél több lakost személyesen is felkeresni. Mint mondta, a lakók visszajelzései alapján három fő probléma vár megoldásra: a háziorvoshiány, a megnövekedett járműforgalom, valamint a közterületek gondozása.

– Élvezem Szarvas Péter polgármester úr támogatását, és a Hajrá Békéscsaba Egyesület frakcióval együttműködve hatékony, aktív és jó képviselője szeretnék lenni a körzetnek, ehhez azonban folyamatos munka kell, itt kell lenni a körzetben, lefolytatni a beszélgetéseket, fontos az odafigyelés és hogyha probléma van, akkor lehetőség szerint hatékonyan és gyorsan kell reagálni – fogalmazott. 

Békéscsaba polgármestere hangsúlyozta, hogy az itt élők számára is fontos, hogy egy olyan ember képviselje majd a körzetben lakókat, aki otthonosan mozog a választókerületében, folyamatos és jó kapcsolatot tart fenn az itt élőkkel, valamint a városházán is érvényesíteni tudja az érdekeiket.

– A kampány eddigi részében Varga Tamás alpolgármester úr, a Hajrá Békéscsaba Egyesület jelöltje bebizonyította, hogy a feladatát itt is ugyanúgy oldja meg, mint a városházán a többit, azaz figyelmes, gondos hozzáállással, az emberek iránti alázattal, foglalkozik a problémákkal, emiatt pedig úgy vélem jól döntöttem, hogy őt javasoltam a körzet számára, és a Hajrá Békéscsaba Egyesület is jó jelölt mellé állt – húzta alá a polgármester.

A vasárnapi időközi választás reggel hat órától este hét óráig tart, a választópolgárok a Szabó Pál Téri Általános Iskolában, a Lencsési Óvodában, illetve a Mozgáskorlátozottak Intézetében, a Kölcsey utcában voksolhatnak majd.

További programok »

Politika

Gyapjasné Béres Enikő nyerte az időközi választást Orosházán

A Momentumos Sebők Éva listán országgyűlési mandátumot szerzett, ezért lemondott önkormányzati képviselői tisztségéről. Vasárnap ezért időközi választást írtak ki Orosházán, az ötös számú körzet képviselőjének helyére, ahol négyen indultak.
2022. augusztus 8. 13:04
FEL