A Hajrá Békéscsaba Egyesület Varga Tamást kérte fel képviselőjelöltnek

2022. április 20. 20:40 | behir.hu

Az egyesület elnöksége Varga Tamás alpolgármestert kérte fel, hogy az egyesület jelöltjeként induljon Békéscsaba 4. számú egyéni választókerületében a június 26-ai időközi választáson - írja a Hajrá Békéscsaba Egyesület közleménye.

Az egyesület elnöksége megtárgyalta a Szarvas Péter polgármester közleményében foglaltakat és egybehangzó támogató szavazattal úgy döntött, hogy felkéri Varga Tamás alpolgármestert, hogy a Hajrá Békéscsaba Egyesület jelöltjeként induljon a június 26-ai időközi választáson, melyet dr. Ferenczi Attila önkormányzati képviselő halála miatt írt ki a Békéscsabai Helyi Választási Bizottság.

„A választókerületben lakók és az egész város érdeke, hogy a körzet érdekérvényesítése lokálpatrióta szemléletben, gondos körültekintéssel valósuljon meg, ezért Varga Tamás alpolgármestert képviselőjelöltnek ajánljuk, aki a városát szerető, feladatait gondosan ellátó, tisztességes szakember, integráló személyiség. Bízunk abban, hogy Varga Tamás jelöltségét a politikai pártok és politikai szervezetek közül többen is támogatni tudják” - zárul a Dénes Lajos elnök által aláírt közlemény.

 

További programok »

FEL