Vantara Gyula válasza az MSZP közleményére

2016. január 26. 13:59 | Mikóczy Erika

 

Az MSZP Békéscsabai Szervezete a napokban kiadott közleményében megszólította Vantara Gyula országgyűlési képviselőt. A képviselő megfogalmazta válaszlevelét, amelyet az alábbiakban olvashatnak.

 

Vantara Gyula országgyűlési képviselő válasza:

 

„Hozd a pénzt, mi majd elköltjük!”

 

Miklós Attila világossá tette nyilatkozatában, hogy pártpolitikai alapon kizárólag azok akarnak pénzt osztani, akik korábbi kormányzásuk alatt ezt tették.

Az Orbán-kormány intézkedései – az önkormányzatok adósságkonszolidációja, a Modern Városok Programja, stb. – az érintett önkormányzatok gazdasági, illetve vidékfejlesztési helyzete alapján segítik és segítették eddig is a településeket, nem pártállás alapján.

Bizonyára van ideje Miklós Attilának újra elővenni a dokumentumait és a számológépét, hogy kijavíthassa a valóságnak megfelelve az önkormányzati támogatások számait. Nem felejtve a Kormány 1003/2016 (I.13.) sz. kormány határozatában szereplő Békéscsaba önkormányzatának megítélt 2 milliárd forint költségvetési támogatást sem.

Amennyiben nincs erre ideje, kérjen engedélyt egy kis munkaidő kedvezményre jelenlegi felettesétől, bizonyára nem lesz akadálya.

 

Vantara Gyula

országgyűlési képviselő

 

FEL