Kézilabda: Újra idegenben lép pályára a lila-fehér csapat

2018. március 9. 08:05 | Szendi Rita

Újra teljes létszámmal áll pályára a Békéscsabai Előre NKSE csapata Kisvárdán, pénteken. A csabai lányok nehéz ellenféllel néznek szembe, ugyanis a vendégeket váró gárda jelenleg a tabella hatodik helyén áll. Az edzőváltás óta folyamatosan pontokat szerző csapattal fordulatos, nehéz játszmát vívhat a csabai csapat péntek este.

A csabai lányok újra teljes létszámmal szerepelnek az NB1-es forduló következő meccsén, ezúttal a kisvárdai csapat ellen.

– Kisvárda most nagyon jó periódusban van, sorba nyeri a mérkőzéseit. Mi ezt a sorozatot szeretnénk megszakítani. Ha a védekezésben kellően agresszívak tudunk lenni és támadásban türelmesen, illetve pontosan tudunk játszani, akkor tudunk meglepetést okozni – mondta el az egyik játékos, Györkös Rebeka.

Az utóbbi időben több meccset is ki kellett hagynia térdsérülés miatt a fiatal beálló játékosnak. Giricz Laura azonban most újult erővel lép pályára Kisvárdán.

– Nagyon várom a mérkőzést, hiszen most már végre én is pályára léphetek. Készül a csapat, a védekezés kulcsfontosságú lesz, szeretnénk meglepetést okozni és két ponttal hazatérni Kisvárdáról – fogalmazott Giricz Laura.

A lányoknak nagyon fontos, hogy ponttal térjenek haza, mivel egyelőre a tabella utolsó helyén állnak. Az összecsapás péntek este 6 órakor kezdődik a kisvárdai sportcsarnokban.

 

 

További programok »

Sport

FEL