Újabb streamelt előadások a Jókai színház repertoárjából

2021. március 6. 18:12 | behir

A Békéscsabai Jókai Színház online elérhető előadásai közül továbbra is ajánlják a Hajnalban, délben, este és a Mario és a varázsló című műveket Földesi Ágnes Villő és Czitor Attila, valamint Gulyás Attila főszereplésével.

Újonnan kerül színre március 12-én, pénteken 20.00 órakor Rákosi Viktor klasszikusa, az Elnémult harangok, amelyet 2018 decemberétől láthattak a színház nézői ugyancsak Czitor Attila főszereplésével. A darab a múlt század eleji magyar-román együttélés feszültségét mutatja be, s rámutat a közösség éltető, megtartó erejére. 

A hónap második felében, március 26-án, pénteken 20.00 órától tekinthető meg online premieren Szente Béla Szárnyad árnyékában című drámája, amely a megyeszékhely úratalepítésének 300. évfordulójára készült, szerzője kifejezetten a Békéscsabai Jókai Színház számára írta, az ősbemutatót Seregi Zoltán, a teátrum direktora rendezte. A nagyszabású előadásban a társulat sok-sok művészét, a Balassi Táncegyüttes tagjait és színészhallgatóinkat is viszontláthatják. Mindkét darabra a színreviteltől egy hónapon át válthatnak jegyet.

További programok »

Itthon

Balázsék a Korzó térről ébresztették Békéscsabát

Az egyik kereskedelmi rádió nagyágyúi szeptember utolsó hétfőjét a békési megyeszékhelyen indították. A tiszteletbeli békéscsabai nevű Sebestyén Balázs, a tiszteletbeli békéscsabai, ám újkígyósi III. Rákóczi Feri és a tiszteletre méltó harmadik úr, azaz Vadon Jani ismét nagyot ment.
2021. szeptember 27. 19:04
FEL