Újabb összefogás Fannikáért, a leukémiás kislányért

2022. december 8. 13:47 | Szabó Judit

Fannika egy hétéves békéscsabai kislány, akinél leukémiát diagnosztizáltak. A kislányért nemcsak a város, hanem az egész megye összefogott.

Vannak, akik jótékonysági koncerteket, összejövetelet szerveznek, hogy a bevételt a kislány gyógyulására fordítsák. Most a Békéscsabai Előre NKSE fogott össze a kislány gyógyulásáért.

– Egyesületünk is értesült a 7 éves Fannika betegségéről, kötelességünknek érezzük, hogy lehetőségeinkhez mérten segítséget nyújtsunk a mielőbbi gyógyulásához. Ennek érdekében klubunk a következő időszakban több akciót is szervez. Ennek első állomásaként két aláírt mezt szeretnénk egyidejűleg árverés útján értékesíteni – olvasható a csapat közösségi oldalán.
 
Az egyik mezt az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE játékosai írják alá, míg a másikat a Győri Audi ETO KC együttese ajánlotta fel, akik értesülve a nemes ügyről jó szívvel álltak mellé. A dedikált mezt a szerdai idegenbeli mérkőzés elején át is adták a csabai gárdának.
 
– Az árverés részleteit hamarosan közzétesszük, a licitálásból befolyó összeget pedig ezt követően átadjuk Fannika családjának – közölte az Előre NKSE.
 

További programok »

Itthon

FEL