Eredményesen zárult a Békéscsabai Előre NKSE által indított árverés

2023. január 11. 11:43 | behir.hu

Fannika gyógyulásáért már megyeszerte többen is összefogtak. A Békéscsabai Előre NKSE még decemberben indított egy árverést, melyben két aláírt mezt indítottak licitre.

– Egyesületünk is úgy döntött odaáll és megpróbál segíteni a 7 éves, súlyos betegséggel küzdő Takács Fanninak és családjának. Ennek érdekében árverésre bocsátottunk egy Győri Audi ETO KC – Előre, valamint egy OTP Bank - Pick Szeged – Előre mezpárosítást – olvasható az Előre NKSE hivatalos oldalán. 
 
A licit sikeresen lezárult, mindkét mezpárosítás elkelt, melyeket Paláncz György egyesület elnöke és Giricz Laura csapatkapitány adta át az árverésen győztes Zsótér Robin újkígyósi vállalkozónak.
 
A Győri Audi ETO KC- EUbility Group-Békéscsabai ENKSE mezek licitje 61 ezer forinttal zárult, míg az OTP Bank - Pick Szeged - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE mezeké 56 ezer forinttal.
 
 

További programok »

Itthon

Egy vegyesboltban „nyit” újra a posta Gerlán

2022 novembere után csütörtöktől újra igénybe lehet venni a postai szolgáltatásokat Gerlán. Mint ismert, másfél évvel ezelőtt összesen hat fiókját zárta be a Magyar Posta Békéscsabán, köztük Gerlán is. Egy postapartneri programnak köszönhetően azonban ismét lehet majd a városrészben levelet, csomagot feladni, csekket befizetni vagy készpénzt felvenni.
17:09
FEL