Eredményesen zárult a Békéscsabai Előre NKSE által indított árverés

2023. január 11. 11:43 | behir

Fannika gyógyulásáért már megyeszerte többen is összefogtak. A Békéscsabai Előre NKSE még decemberben indított egy árverést, melyben két aláírt mezt indítottak licitre.

– Egyesületünk is úgy döntött odaáll és megpróbál segíteni a 7 éves, súlyos betegséggel küzdő Takács Fanninak és családjának. Ennek érdekében árverésre bocsátottunk egy Győri Audi ETO KC – Előre, valamint egy OTP Bank - Pick Szeged – Előre mezpárosítást – olvasható az Előre NKSE hivatalos oldalán. 
 
A licit sikeresen lezárult, mindkét mezpárosítás elkelt, melyeket Paláncz György egyesület elnöke és Giricz Laura csapatkapitány adta át az árverésen győztes Zsótér Robin újkígyósi vállalkozónak.
 
A Győri Audi ETO KC- EUbility Group-Békéscsabai ENKSE mezek licitje 61 ezer forinttal zárult, míg az OTP Bank - Pick Szeged - EUbility Group-Békéscsabai ENKSE mezeké 56 ezer forinttal.
 
 

További programok »

Itthon

Víz világnapi rajzpályázatot hirdetett az Alföldvíz – Kirándulás volt a jutalom

Az Alföldvíz Zrt. a víz világnapja alkalmából a szolgáltatási területén élő óvodásoknak és általános iskolásoknak újra rajzpályázatot hirdetett „Légy te a változás, és tedd jobbá a világot!” címmel. Az alkotásokat március 14-ig lehetett beküldeni, az elbírálás után a díjak kedden délután adták át a szolgáltató békéscsabai központjában.
10:12
FEL