Újabb amerikai játékos érkezik a BRSE-hez

2020. július 8. 11:15 | behir

M’Kaela White személyében 193 cm magas, a Team USA U23-as keretében számításba vett játékossal erősítette meg keretét a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE.

A 22 éves, "MK" becenévre hallgató sportoló, univerzális játékos, hiszen center és átló poszton is bevethető - írja a csabai klub hivatalos oldala.

- Határozott szándékunk volt, hogy center poszton a tavalyi évhez hasonlóan kizárólag magyar játékosokat szerepeltetünk, azonban miután megtudtuk, hogy Bodnár Dorottya anyai örömök elé néz, ez az elképzelés megdőlt. Sajnos a hazai piacon nem találtunk megfelelő helyettest, így külföldön kellett szétnéznünk. M’Kaela fiatal, motivált sportoló, aki szeretne fejlődni. Nagyszerű fizikai paraméterekkel rendelkezik, elég ha csak a nemzetközi szinten is jelentősnek mondható 330 cm-es támadómagasságot említem - nyilatkozta Baran Ádám, a BRSE elnöke.

A felek a 2020/2021-es idény végéig szóló megállapodást kötöttek.

- Korábban még nem jártam Európában, de az ügynököm csupa jót mondott a klubról, és a vezetőedzővel való konzultáció is meggyőzött, hogy jó helyre kerülök. Nagyon erős bennem a versenyszellem, a kemény munkában hiszek. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy sikeres szezonunk legyen - mondta M’Kaela White.

 

További programok »

Sport

FEL