Új vezetőedző a BRSE élén!

2019. január 11. 11:01 | behir.hu

A klub közösségi oldalán jelentette be, hogy Kormos Mihályt Paul Bogdan váltja.     A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE vezetése a 2018/2019-es szezon első felét értékelve arra jutott, hogy bár a csapat még teljesítheti az összes, előzetesen kitűzött célt,…

A klub közösségi oldalán jelentette be, hogy Kormos Mihályt Paul Bogdan váltja.

 

 

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE vezetése a 2018/2019-es szezon első felét értékelve arra jutott, hogy bár a csapat még teljesítheti az összes, előzetesen kitűzött célt, a menedzsment úgy ítélte meg, hogy új impulzusra van szükség. Ennek első ütemeként a két ünnep között csatlakozott a szakmai stábhoz a nemzetközi tapasztalattal bíró, Temesvárról érkező Paul Bogdan - írja a BRSE Facebook oldala.

 

 

Mint írják, a csapat és a szakmai stáb jól reagált az új stílusra, rövid idő alatt megtalálta az összhangot a román szakemberrel, akinek szerepvállalása pozitív energiákat szabadított fel. Minden körülményt vizsgálva és figyelembe véve az a döntés született, hogy Paul Bogdan veszi át a vezetőedzői feladatokat, munkáját edzőként továbbra is Leiszt Máté, statisztikusként Antonio Ferrari, erőnléti edzőként Karolj Ferenc segíti, míg a klub Kormos Mihályra továbbra is szakmai igazgatóként számít.

További programok »

FEL