Röplabda: Paul Bogdan távozik a BRSE-től

2019. június 10. 16:14 | behir

Eldőlt, hogy a BRSE új vezetőedzővel kezdi a 2019/2020-as szezont! A klub Paul Bogdan irányításával történetének egyik legnagyobb sikerét érte el, hiszen a CEV Kupában a legjobb négy közé jutott, erre pedig több, mint két évtizede nem volt példa a magyar röplabdázásban. A csapat azonban a magyar pontvadászatban lemaradt a döntőről és végül a bronzérmet szerezte meg.

 

 

A december végén Temesvárról érkezett szakember elmondása szerint nagyszerűen érezte magát Békéscsabán, mindennemű támogatást megkapott munkájához, külön kiemelte szurkolók támogatását, akik sokat segítettek a nehéz pillanatokban.

Az edző életében jelentős változást hoznak a következő hónapok, ugyanis felesége novemberre várja első gyermeküket. A család visszaköltözik Romániába, ahol Paul Bogdan egy élvonalbeli klubnál folytatja edzői pályafutását.

- Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segítette a munkánkat. Nem volt könnyű periódus, igyekeztünk a lehető legtöbbet megtenni annak ellenére, hogy rengeteg nehézség hátráltatott bennünket. Felemás érzéseim vannak a szereplésünk kapcsán, hiszen voltak fantasztikus sikerek és gyönyörű pillanatok, miként fájó kudarcok is. Összességében egy nagyon tanulságos időszak volt. Nagyszerű klubot és embereket ismertem meg Békéscsabán, barátságok szövődtek, erősödtek ez idő alatt. További sok sikert kívánok a folytatáshoz! - búcsúzott a tréner a klub közösségi oldalán.

 

További programok »

Sport

Ajkáról igazol támadót a Békéscsaba 1912 Előre

Saját nevelésű támadó játékossal bővül az NBII-es Békéscsaba 1912 Előre kerete, aki Ajkáról tér haza a viharsarki együtteshez. A csatár nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az előző szezonban az FC Ajka feljusson az NBIII nyugati csoportjából a másodosztályba. Akkor 19 góllal járult hozzá csapata sikeréhez.
2020. január 28. 14:01
FEL