Új játékossal erősít a BRSE

Tovább bővült a Linamar – Békéscsabai Röplabda SE kerete, hiszen a klub megállapodott Nagy Eszterrel, aki már hetek óta a csapattal készül – jelentette be a klub szerdán.

A 26 éves, 187 centiméter magas játékos Budapesten a Közgáz együttesénél ismerkedett meg a sportág alapjaival, majd a Vasasnál folytatta pályafutását – olvasható az egyesület közösségi oldalán. Ezt követte három és fél év az Amerikai Egyesült Államokban, míg a tavalyi idényben a német élvonalban szereplő 1. VC Wiesbaden gárdájánál szerepelt. A center kezdő játékosa volt a World Grand Prix győztes és EB szereplő magyar nemzeti csapatnak.
Mivel a májusban műtött Bodnár Dorottya teljes felépülésére még várni kell, így a bajnoki címvédőnél mindenképp szükséges volt egy center leigazolása – indokolta a klub a döntést.

“Mindig is csodáltam azt a hangulatot, mely a békéscsabai klubot körülvette. Rengeteg néző jár a meccsekre, a városban imádják a röplabdát az emberek. Az egyesület felépítése, céljai és nem utolsósorban az eredményei egyedülállóak, szeretnék részese lenni a további sikereknek. Alberto Salomoni szakmai munkája garancia számomra a fejlődésre, már a válogatottnál is remekül dolgoztunk együtt. Örülök, hogy itt lehetek, mindent megteszek, hogy segítsem a BRSE csapatát!” – mondta Nagy Eszter.

A játékos a 2017/2018-as szezon végéig szóló megállapodást írt alá, melyben szerepel egy olyan kitétel, hogy külföldi csapatba az átigazolási időszak végéig szabadon távozhat.

 

Forrás: BRSE

 

 

Megosztás:

Címke: , , ,