Szurkolói ankétot tartott a BRSE

2018. szeptember 18. 09:58 | Szendi Rita

Szurkolói ankétot tartott hétfő délután a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. A szezon megkezdése előtt a klub vezetése úgy döntött, hogy tájékoztatja a szimpatizánsokat az idény aktualitásairól.

 

 

Megtelt az egyik békéscsabai, belvárosi étterem különterme, sok szurkolót érdekelt, hogy mire számíthatnak ebben a szezonban. A klub elnöke röviden értékelte az előző idényt, majd betekintést adott a klub átigazolásaiba, valamint ismertette az idei célkitűzéseket is.

– A klub számára fontos a szimpatizánsok támogatása. A tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is kötetlen beszélgetésre hívtuk őket, amelyen a szakmai, illetve a technikai stáb képviselői vázolják a klub jövőképét, elképzeléseit, illetve a szurkolóknak is lehetőségük van, hogy feltegyék a kérdéseiket az őket érintő témákban – fejtette ki a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület elnöke, Baran Ádám.

Az egyesület szakmai igazgatója beszélt a bajnokság, a Magyar Kupa, valamint a nemzetközi mérkőzések programjáról is.

– Nagy terhelés alatt lesz a csapatunk, hiszen 50-60 mérkőzést játszunk majd. Október 3-án kezdődik a bajnoki időszak és április 30-án lesz az utolsó mérkőzés – fogalmazott a klub szakmai igazgatója, az első csapat vezető edzője, Kormos Mihály.

A szakember hozzátette: kemény év elé néznek, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy jól szerepeljenek ebben a szezonban, hiszen véleménye szerint a szakmai stáb adott ehhez.

További programok »

Sport

Újabb fiatal tehetség a csabai röplabdások keretében

Újabb fiatal játékos szerződtetését jelentette be a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. A békéscsabai születésű, saját nevelésű Szűcs Gréta az elmúlt szezonban az U18-as csapat egyik húzóembereként ünnepelhetett bajnoki címet hazai közönség előtt.
19:39
FEL