Új funkció jön a Messengerbe!

2018. november 18. 13:35 | behir

Szerelmeket, barátságokat tehet tönkre a Messenger, de a jelek szerint már lesz visszaút.

Mindenkinek ismerős lehet a szituáció: már elküldtünk egy üzenetet a Messengeren, amit később megbántunk, és szerettük volna visszahívni vagy törölni az elküldött szöveget. Egy rossz helyre elküldött félmondat is tönkretehet akár egy szerelmet vagy barátságot is.

A Facebook üzenetküldő szolgáltatásában az elküldött üzenetek törlése jelenleg nem megoldható, azonban a közeljövőben ezek a levelek is törölhetőek lesznek a beszélgetésekből.

A friss hírek szerint a Facebook már teszteli is az újítást. A kiszivárgott screenshotok (képernyőfelvételek) alapján a Facebook rövidesen frissíti a Messengert az új funkcióval. Ezután elegendő lesz hosszan nyomva tartani egy elküldött üzeneten az ujjunkat, majd megjelenik a törlés és a visszahívás lehetősége.

Az első nálunk tünteti el az üzenetet, míg a második a címzett eszközeiről. Azonban van egy kis üröm az örömben: a legnagyobb közösségi oldal úgy állította be a funkciót, hogy csak egy bizonyos ideig lehessen visszahívni az elküldött üzeneteket.

 

Forrás: Femcafe.hu

 

További programok »

Világ

Folytatódnak a harcok? - Lezárult a népszavazás a megszállt ukrán területeken

Az ukrajnai Zaporizzsja megye orosz megszállás alá került részén a szavazók 93,11 százaléka, a szakadár Luhanszki Népköztársaságban 98,42 százaléka, a Donyecki Népköztársaságban a 99,23 százaléka, Herszon megyében pedig 87,05 százaléka szavazott az Oroszországhoz való csatlakozásra a szeptember 23. és 27. között megtartott népszavazáson.
2022. szeptember 28. 09:07
FEL