A hiba nem az ön készülékében van: leálltak a Meta szolgáltatásai

2024. március 5. 16:39 | Varga Diána

Világszerte probléma lépett fel a Metához tartozó Facebook, Messenger és Instagram közösségi oldalakkal.

Kedden, délután 4 óra körül sorra jelentkeztette ki a Facebook és a Messenger a felhasználókat – szerkesztőségünkben legalábbis ezt tapasztaltuk. A probléma világszintű lehet, a DownDetector oldalon százezres nagyságrendben jeleznek vissza a felhasználók arról, hogy a közösségi oldal egyszerűen kidobta őket a fiókjukból és vissza sem tudnak jelentkezni. A probléma eddig 50 országban jelentkezett. 

Gond lehet az Instagrammal is: bár ezen a felületen nincs szó a felhasználó kijelentkeztetéséről, a felület egyáltalán nem frissül.

Frissítés: Úgy tűnik, sikerült elhárítani a problémát, 5 óra körül egyre többen tudtak belépni ismét Facebook fiókjukba, működik a Messenger is. 

További programok »

Világ

Nemzetközi összefogás a problémás internethasználat ellen

Úttörő európai projekt indult 14 ország 22 egyetemének összefogásával, amelynek célja, hogy okosalkalmazások segítségével csökkentse a digitalizáció káros hatását a fiatalok mentális egészségére. A BootStRaP (Boosting Societal Adaptation and Mental Health in a Rapidly Digitalizing Post-Pandemic Europe) projektben az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar kutatói is részt vesznek – Eötvös Loránd Tudományegyetem.
2024. május 17. 07:33
FEL