Miklós Attila az MSZP, az LMP és a liberálisok csabai polgármesterjelöltje

2019. augusztus 16. 12:27 | Szendi Rita

A Lehet Más a Politika, a Magyar Liberális Párt és a Magyar Szocialista Párt békéscsabai szervezeteinek képviselői közös összefogással állítanak polgármesterjelöltet - jelentették be pénteken délelőtt.

Illusztris helyen, az Élővíz-csatorna partján, a Munkácsy-szobor előtt közölték, hogy Miklós Attilát indítják a polgármesterjelöltségért az októberi önkormányzati választásokon. Takács Péter (LMP) úgy fogalmazott, hogy Munkácsy mindenki számára példaképet jelent. Jelképezi egyrészt a csabaiságot, a magyarságot, valamint az európaiságot is, mely az összefogás célja is. Hozzátette: Miklós Attila személyében egy demokrata, dinamikus, tapasztalt polgármesterjelöltet állítanak, aki hosszú évek óta dolgozik Békéscsabáért.

Miklós Attila a sajtótájékoztatón arról beszélt: változás kell a megyeszékhelyen, az előzőekhez képest más stílust kell alkalmazni. Nyitottak szeretnének lenni a lakosság irányában. Hozzátette: modern, zöld, európai Békéscsaba lehetőségét kínálják az megyeszékhelyen élőknek. A polgármesterjelölt elmondta, hogy nagyobb hangsúlyt szeretne fektetni a helyi értékekre és a helyi közösségekre.

Dr. Fülöp Zoltán, a Magyar Liberális Párt megyei elnöke kiemelte, hogy az átláthatóság és a Nemtezi Együttműködés Rendszerével szembeni következetes fellépés az elsődleges céljuk, annak érdekében, hogy a város képes legyen fejlődni. Hozzátette: azt szeretnék, ha a lakosság által is átlátható, ellenőrizhető önkormányzat valósulna meg a városban.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy jövő héten bemutatják a tizenkét képviselőjelöltet is.

További programok »

FEL